nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med sennepssovs

400 g kartofler

½ svinemørbrad
½ spsk hvedemel
2 tsk flydende margarine

1-2 løg
1 dl hønsebouillon
1 tsk Dijon sennep
1 tsk hvidvinseddike
1 dl kaffefløde
½ tsk estragon

200 g frosne ærter

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Mørbraden skæres i stykker, bankes let ud med håndroden, vendes i mel, og brunes i margarine. Tages af panden og krydres med salt og peber.

Løg skæres i tynde ringe og svitses til de er klare. Bouillon, sennep, eddike, fløde og estragon tilsættes og røres sammen.

Kødstykkerne lægges tilbage på panden, låg lægges over, og kødet steger færdig i sovsen 2-3 minutter på hver side.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.322 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 33%
Kulhydrat 56 g 41%
Fedt 16 g 26%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin102.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.