nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinkeschnitzel med paprika-tomatsovs

400 g kartofler

1 løg
1 tsk flydende margarine
¼-½ tsk paprika
¼ tsk timian
½ dåse hakkede tomater
1 dl hønsebouillon

½ dl syrnet fløde
¾ spsk majsstivelse

2 skinkeschnitzler
2 tsk flydende margarine

250 g broccoli

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Groft hakket løg svitses 6-7 minutter i margarine. Paprika, timian, dåsetomater med væde og bouillon tilsættes og sovsen koges i 10 minutter. Syrnet fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter sovsen smages til med salt og peber.

Skinkeschnitzlerne steges i margarine 2-3 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

sch xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.519 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 50 g 34%
Kulhydrat 59 g 40%
Fedt 17 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin103.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.