nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med grønsager i flødesennepssovs

½ svinemørbrad
1 tsk flydende margarine
2 tomater
½ fed presset hvidløg
1 spsk smuldret franskbrød
½ spsk hakket persille
½ spsk flydende margarine

300 g kartofler
2 gulerødder
1 porre
¾ dl kaffefløde
2 tsk taffel sennep

Mørbraden brunes på alle sider i margarine, hvorefter den kommes i et ovnfast fad. Tomaterne skoldes, flås, halveres og stilles i fadet ved siden af kødet. Hvidløg, franskbrød, persille og margarine blandes og fordeles på tomaterne. Kød og tomater drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 160° i 30-35 minutter. Kødet skal hvile i 10 minutter inden det skæres i skiver.

Kartofler og gulerødder i skiver koges i vand med salt 10 minutter. Porre i skiver tilsættes og koges yderligere 5 minutter, hvorefter grønsagerne afdryppes i en sigte. Fløde og sennep koges sammen, de afdryppede grønsager vendes deri og tilsmages med salt.

mbr xsvin grønsager i flødesennepssovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.195 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 31%
Kulhydrat 52 g 41%
Fedt 16 g 28%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.