nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinkeschnitzel med bananer

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

2 skinkeschnitzler
2 tsk flydende margarine

½ løg
1 dl hønsebouillon
½ spsk tomatpuré
½ spsk sojasauce
1 tsk basilikum

2 bananer
1 tsk spsk flydende margarine

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Skinkeschnitzlerne brunes i margarine et par minutter på hver side, drysses med salt og peber og tages af panden.

Hakket løg svitses 6-7 minutter. Bouillon, tomatpuré, sojasauce og basilikum tilsættes og koges et par minutter inden sovsen smages til med salt og peber.

Skinkeschnitzlerne lægges tilbage i sovsen og småsteger 2-3 minutter på hver side.

Bananerne deles på langs, halveres og steges i margarine.

sch xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.598 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 29%
Kulhydrat 79 g 51%
Fedt 13 g 20%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin105.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.