nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Ølmarinerede koteletter

1 spsk brun farin
½ flaske á 33 cl (mørk) øl
1 lille løg
1 laurbærblad
5 peberkorn
¼ tsk salt
2 (nakke)koteletter

½ spsk flydende margarine
¼ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse

400 g kartofler

1 løg
½ spsk flydende margarine
200 g icebergsalat
100 g frosne ærter

Brun farin udrøres i øl. Grofthakket løg, laurbærblad, peberkorn og salt tilsættes og koteletterne lægges i marinaden i 1 døgn. Skal vendes et par gange.

Koteletterne tages op af marinaden, tørres og steges i margarine 5 minutter på hver side. Marinaden sies, kommes på panden og bringes i kog, hvorefter fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et øjeblik.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Løg i både svitses i margarine i en gryde i 5 minutter. Salat i strimler, ærter, salt og peber tilsættes og dampes under låg i yderligere 5 minutter.

kot xsvin franske ærter
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.125 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 46 g 25%
Kulhydrat 71 g 39%
Fedt 28 g 33%
Alkohol 3 g 3%

Vær opmærksom på, at tilberedningen af denne ret skal påbegyndes dagen før.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin107.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.