nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Citronmarinerede koteletter

2 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
1 tsk oregano
2 (nakke)koteletter

400 g kartofler

1-2 skalotteløg
1 tsk olivenolie
1 tsk rødvinseddike
2½ dl vand
1½ spsk kalvefond
1½ spsk hvedemel
½ dl vand

½ spsk flydende margarine

¼ icebergsalat
¼ rød peberfrugt
½ porre
2 spsk vand
½ spsk flydende margarine

Citronsaft, olivenolie og oregano røres sammen og koteletterne marineres i 1 time.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fint hakket skalotteløg svitses nogle minutter i olivenolie i en gryde. Eddike tilsættes og koges ind, hvorefter vand hældes i gryden og bringes i kog. Kalvefond tilsættes, mel rystes sammen med vand og hældes i, hvorefter sovsen koges 5 minutter inden den smages til med salt og peber, sies og tilsættes et par dråber kulør.

Koteletterne tages op af marinaden, tørres og steges i margarine 5 minutter på hver side. Drysses med salt og peber.

Snittet icebergsalat, peberfrugt i strimler og porre i tynde skiver dampes under låg i vand med salt i 8 minutter.

kot xsvin brun sovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.631 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 43 g 28%
Kulhydrat 52 g 33%
Fedt 27 g 39%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin108.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.