nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hamburgerkoteletter med Provence kartofler

½ løg
1 fed hvidløg
400 g kartofler
2 tomater
½ dl hvidvin
½ tsk Herbes de Provence

2 skiver hamburgerryg

250 g broccoli

Tomaterne skoldes, flås, udskæres i både og kommes i et ovnfast fad blandet med hakket løg, hakket hvidløg og kartofler i tynde skiver. Vin hældes ved, og der krydres med Herbes de Provence, salt og peber, hvorefter fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 1 time.

Hamburgerkoteletterne steges i margarine 2 minutter på hver side.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

ham xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.821 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 33%
Kulhydrat 51 g 47%
Fedt 8 g 16%
Alkohol 2 g 4%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.