nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hamburgerryg med Provence kartofler

½ løg
1 fed hvidløg
350 g kartofler
2 tomater
½ dl hvidvin
½ tsk Herbes de Provence

350 g hamburgerryg

150 g grønne bønner

Tomaterne skoldes, flås, udskæres i både og kommes i et ovnfast fad blandet med hakket løg, hakket hvidløg og kartofler i tynde skiver. Vin hældes ved, og der krydres med Herbes de Provence, salt og peber

Eventuel plasttarm eller net om hamburgerryggen fjernes og den lægges ovenpå grønsagerne, hvorefter fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 1½ time.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

ham xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.937 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 34%
Kulhydrat 49 g 43%
Fedt 10 g 19%
Alkohol 2 g 4%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.