nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med champignon

50 g bacontern
125 g skinkesmåkød
1 løg
250 g champignon
1 tsk paprika
2 dl hønsebouillon

¼ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse
75 g cocktailpølser

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk estragon

Bacontern svitses i en gryde. Afsmeltet fedt hældes fra, og skinkesmåkødet brunes. Hakket løg og champignon i skiver kommes i gryden og svitses nogle minutter inden paprika og bouillon tilsættes. Retten koges så ved svag varme i 30 minutter.

Fløde udrørt med majsstivelse tilsættes under omrøring. Cocktailpølserne kommes i gryden og koges med et par minutter, hvorefter retten smages til med salt og peber.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og estragon.

sma xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.613 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 33 g 22%
Kulhydrat 72 g 47%
Fedt 22 g 31%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.