nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med gulerødder

400 g kartofler

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

300 g gulerødder

1½ dl hønsebouillon
½ dl kaffefløde
1 spsk majsstivelse
½ spsk citronsaft
1 spsk klippet dild

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Koteletterne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Gulerødderne skæres i kvarte på langs og koges 5 minutter i vand med salt.

Bouillonen koges op i en gryde. Fløde rørt med majsstivelse tilsættes og sovsen koges i 1 minut. Citronsaft og dild tilsættes, og sovsen smages til med salt og peber.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.673 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 42 g 27%
Kulhydrat 56 g 35%
Fedt 27 g 38%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin113.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.