nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med soltørrede tomater

½ svinemørbrad
1 tsk flydende margarine
4 soltørrede tomater
1 forårsløg

350 g kartofler
¼ løg
2 bg past. helæg
1 spsk majsstivelse
½ spsk olivenolie

250 g frossen flødestuvet spinat

Mørbraden brunes på alle sider i margarine. Et dybt snit skæres langs siden, og mørbraden fyldes med hakkede soltørrede tomater og fint snittet forårsløg. Mørbraden lukkes med en kødnål, eller omvikles med en bomuldssnor, hvorefter den lægges i et ovnfast fad og drysses med salt og peber. Fadet stilles i ovnen ved 160° i 30-35 minutter. Kødet skal hvile i 10 minutter inden det skæres i skiver.

Kartoflerne rives groft, væden trykkes af, og de kommes i en skål sammen med løg i tynde kvarte skiver, salt og peber. Æg piskes med majsstivelse og røres med kartoflerne. Olivenolie varmes på panden, kartoflerne fordeles i et jævnt lag, trykkes sammen med en paletkniv, og steges 10 minutter på hver side. Vendes nemmest ved hjælp af et grydelåg.

Flødestuvet spinat tilberedes som angivet på emballagen.

mbr xsvin kartoffelpandekage
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.460 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 46 g 32%
Kulhydrat 48 g 33%
Fedt 23 g 35%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.