nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med æbler og løg

400 g små kartofler
2 tsk flydende margarine

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

1 løg
2 æbler
½ tsk timian

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver og brases i margarine ved god varme i 10 minutter. Skal vendes ofte og drysses med salt inden servering.

Koteletterne steges 4-5 minutter på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.

Løg i halve skiver svitses nogle minutter i margarine. Æbler i tynde både og timian tilsættes og steges til æbler og løg er møre.

kot xsvin brasede kartofler
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.801 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 41 g 25%
Kulhydrat 61 g 37%
Fedt 28 g 38%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin117.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.