nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med flødeost og oliven

250 g skinkesmåkød
50 g bacontern
½ spsk flydende margarine
½ tsk paprika
½ dåse hakkede tomater
½ grøn peberfrugt

50 g light flødeost
125 g champignon
10 oliven med rød peber

450-500 g kartofler
1½ dl mælk

Kød og bacontern svitses i margarine med paprika i en gryde. Tomater med væde og peberfrugt skåret i strimler tilsættes og retten koges under låg i 20 minutter.

Flødeosten tilsættes sammen med champignon og oliven skåret i skiver, hvorefter retten koges yderligere 10 minutter.

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand uden salt i 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne moses og piskes med kogende mælk, inden de tilsmages med salt og lidt hvid peber.

sma xsvin kartoffelmos
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.560 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 45 g 30%
Kulhydrat 58 g 38%
Fedt 21 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.