nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter i fad med tomater og oliven

1 løg
1 tsk flydende margarine
½ tsk paprika
½ dåse hakkede tomater
½ dl hønsebouillon
½ dl tomatpuré
½ fed hvidløg
Tabasco efter smag

2 (nakke)koteletter
1 tsk flydende margarine
2 spsk reven parmesan
12 oliven med rød peber

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

200 g frosne ærter

Hakket løg svitses 5 minutter i margarine med paprika i en gryde. Tomater med væde hældes ved og koges i 10 minutter. Bouillon, tomatpuré og presset hvidløg tilsættes, hvorefter sovsen smages til med salt, peber og Tabasco.

Koteletterne brunes i margarine, drysses med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. Sovsen hældes over og parmesan og oliven i skiver drysses på. Fadet dækkes med folie stilles i ovnen ved 200° i 35 minutter. Folien fjernes efter 20 minutter.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.428 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 54 g 27%
Kulhydrat 69 g 34%
Fedt 35 g 39%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin122.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.