nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med spinat

250 g frossen hakket spinat
½ dl kaffefløde

2 (nakke)koteletter
1 tsk flydende margarine

2 skiver mild ost
1 tomat

400 g kartofler

Spinaten optøs i en gryde ved svag varme. Vandet hældes fra, fløden røres i, og spinaten krydres med salt og peber.

Koteletterne brunes i margarine og drysses med paprika, salt og peber.

Spinaten kommes i et smurt ovnfast fad, koteletterne lægges ovenpå. På hver kotelet lægges en skive ost og en tyk skive tomat. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 35 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.657 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 46 g 29%
Kulhydrat 42 g 27%
Fedt 30 g 44%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin123.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.