nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med æble, peberfrugt og rejer

½ løg
½ fed hvidløg
2 tsk olivenolie
2 tsk karry
250 g skinkesmåkød
½ grøn peberfrugt
1 æble
1½ dl hønsebouillon
1 dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse
1 spsk mango chutney
50 g rejer

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

150 g grønne bønner

Løg i halve skiver og hakket hvidløg svitses i olivenolie med karry i en gryde. Kødet kommes i gryden og brunes, hvorefter peberfrugt og æble i terninger tilsættes sammen med bouillon, fløde udrørt med majsstivelse, og mango chutney. Retten koges så under låg i 30 minutter inden rejerne tilsættes og retten smages til med salt og peber.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

sma xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.631 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 26%
Kulhydrat 78 g 50%
Fedt 16 g 24%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin124.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.