nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med karry

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine
¼ tsk karry

½ løg
½ dl vand

2 æbler
1½ spsk rasp
¼ tsk karry
2 tsk flydende margarine

400 g kartofler

300 g blomkål

Koteletterne brunes i margarine og drysses med karry, salt og peber, hvorefter de lægges i et ovnfast fad.

Hakket løg svitses så i 5 minutter, vand tilsættes, panden koges af, og skyen hældes i fadet.

Æbler skrælles, rives groft, og fordeles over koteletterne. Rasp og karry drysses på, margarine kommes øverst, hvorefter fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 35 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Blomkål deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 10 minutter.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.115 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 45 g 25%
Kulhydrat 73 g 40%
Fedt 29 g 35%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.