nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med danablu tomater

½ svinemørbrad
½ spsk flydende margarine
1½ dl hønsebouillon

125 g champignon

½ dl kaffefløde
2 tsk majsstivelse

400 g kartofler

4 tomater
4 tsk danablu

Mørbraden brunes i margarine i en gryde og drysses med salt og peber. Bouillon tilsættes og kødet steges under låg ved svag varme i 18-20 minutter. Vendes når halvdelen af stegetiden er gået. Kødet tages op og hviler 10 minutter indet det skæres i skiver.

Stegeskyen bringes i kog, kaffefløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter inden sovsen smages til med salt og peber.

Champignon i kvarte svitses 5 minutter på en tør pande og røres i sovsen ved servering.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Stilk enden skæres af tomaterne. De udhules let og fyldes hver med to teskefulde danablu. Tomaterne kommes i et let smurt ovnfast fad som stilles i ovnen ved 200° i 15 minutter, hvorefter skindet eventuelt forsigtigt kan flås af.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.192 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 33%
Kulhydrat 52 g 40%
Fedt 16 g 27%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.