nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med porter og champignon

250 g skinkesmåkød
1 porre
125 g champignon
½ spsk olivenolie
1 dl mælk
2 tsk hvedemel
1 dl porter
1 tsk sojasauce
1 knust enebær

450-500 g kartofler
1½ dl mælk

4 spsk tyttebærsyltetøj

Kød, porre i skiver og champignon i kvarte svitses i olivenolie i en gryde. Mælk rystes med mel i en meljævner og tilsættes sammen med porter, sojasauce, enebær, salt og peber, hvorefter retten koges i 30 minutter. Lidt kulør kan eventuelt tilsættes når retten er færdigkogt.

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand uden salt i 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne moses og piskes med kogende mælk, inden de tilsmages med salt og lidt hvid peber.

Serveres med tyttebærsyltetøj.

sma xsvin kartoffelmos
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.543 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 40 g 26%
Kulhydrat 78 g 52%
Fedt 12 g 18%
Alkohol 3 g 4%

Energiberegningen inkluderer 30 g tyttebærsyltetøj pr. person.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin130.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.