nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinkeschnitzel med champignon og tomater

400 g kartofler

2 løg
125 g champignon
1 tsk flydende margarine
½ dåse hakkede tomater
1 dl hønsebouillon
¼ dl vand
¼-½ spsk majsstivelse

2 skinkeschnitzler
2 tsk flydende margarine

200 g frosne ærter

2 spsk hakket persille

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket løg og champignon i skiver svitses 5 minutter i margarine i en gryde. Tomater og bouillon tilsættes og sovsen koges i 5 minutter inden den jævnes med vand udrørt med majsstivelse og smages til med salt og peber.

Skinkeschnitzlerne steges i margarine 2-3 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

Hakket persille drysses over ved servering.

sch xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.567 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 50 g 33%
Kulhydrat 67 g 44%
Fedt 15 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin131.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.