nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med spegeskinke og ost

2 (nakke)koteletter
1 tsk spsk flydende margarine
½ tsk basilikum

2 tsk taffel sennep
2 skiver spegeskinke
2 skiver mild ost
1 tomat
½ dl hønsebouillon

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

200 g frosne ærter

Koteletterne brunes i margarine og drysses med basilikum, salt og peber, hvorefter de lægges i et ovnfast fad.

Koteletterne smøres med sennep, en skive spegeskinke, to skiver tomat og en skive ost lægges ovenpå hver kotelet. Panden koges af med bouillon, som hældes i fadet, som derefter dækkes så med folie og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.100 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 55 g 30%
Kulhydrat 58 g 32%
Fedt 31 g 38%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin132.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.