nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med æbler og svesker

250 g skinkesmåkød
½ spsk flydende margarine
1 æble
50 g bacontern
75 g tørrede svesker
1 dl vand
½ dl kaffefløde
½ dl mælk
¼ tsk timian

¼ dl vand
1 spsk majsstivelse

450-500 g kartofler
1½ dl mælk

150 g grønne bønner

Kødet brunes i margarine i en gryde. Æble i mindre stykker, bacontern, svesker, vand, fløde, mælk, timian, salt og peber tilsættes, hvorefter og retten koges ved svag varme i 30 minutter.

Vand udrørt med majsstivelse hældes i og koges et par minutter. Retten kan eventuelt tilsættes lidt kulør.

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand uden salt i 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne moses og piskes med kogende mælk, inden de tilsmages med salt og lidt hvid peber.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

sma xsvin kartoffelmos
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.948 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 24%
Kulhydrat 90 g 52%
Fedt 19 g 24%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin133.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.