nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med grønsager

250 g skinkesmåkød
½ spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine
125 g champignon
2 gulerødder
300 g blomkål
½ dl kaffefløde
1 dl vand
75 g frosne ærter

400 g kartofler

2 spsk hakket persille

Kødet vendes i mel, brunes i margarine i en gryde og tages op. Champignon i skiver svitses, fløde og vand tilsættes. Kødet kommes tilbage i gryden sammen med gulerødder i skiver og blomkål i mindre buketter, hvorefter retten koges under låg ved svag varme i 30 minutter. Ærterne koges med de sidste 2-3 minutter. Tilsmages derefter med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket persille drysses over ved servering.

sma xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.126 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 31%
Kulhydrat 59 g 47%
Fedt 12 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.