nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med kaperssovs

400 g kartofler

½ svinemørbrad
½ spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

2 dl syrnet fløde
2 tsk kapers
1 spsk hakket rødløg
1 spsk klippet dild
1 spsk hakket persille

1 glas asparges á 200 g netto

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Mørbrad skæres i stykker på 2-3 cm, bankes let ud med håndroden, vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side. Tages tages af panden og krydres med salt og peber.

Syrnet fløde røres med kapers, rødløg, dild og persille, og smages til med salt.

Asparges varmes forsigtigt i lagen.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.195 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 42 g 33%
Kulhydrat 45 g 35%
Fedt 19 g 32%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin135.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.