nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med pasta og spegeskinke

75 g tørret pasta
1 gulerod
½ squash
2 skiver spegeskinke

¼ løg
1 tsk olivenolie
1 dl hønsebouillon
½ dl tør vermouth
2 tsk majsstivelse
1 bg past. æggeblommer

½ svinemørbrad
½ spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

Pastaen koges som angivet på pakken. Gulerod og squash skæres i papirtynde lange stykker med en kartoffelskræller og koges sammen med pastaen de sidste 2 minutter. Spegeskinken skæres i strimler og blandes med den kogte pasta.

Fint hakket løg svitses 10 minutter i olivenolie i en gryde. Bouillon og vermouth udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter. Gryden tages af komfuret og sovsen sies, hvorefter lidt sovs røres sammen med æggeblommerne, som så piskes i sovsen.

Mørbrad skæres i stykker på 2-3 cm, bankes let ud med håndroden, vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side. Tages tages af panden og krydres med salt og peber.

mbr xsvin vermouthsovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.395 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 46 g 33%
Kulhydrat 42 g 30%
Fedt 21 g 33%
Alkohol 3 g 4%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin137.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.