nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med tomater og bacon

2 (nakke)koteletter
½ spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

125 g champignon
2 tomater

½ dl vand
1 dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse

400 g kartofler

300 g blomkål

4 skiver bacon

Koteletterne vendes i mel, brunes i margarine, drysses med salt og peber og lægges i et ovnfast fad.

Champignon i skiver svitses, tomatskiver tilsættes, og blandingen kommes over koteletterne i fadet.

Panden koges af med vand, fløde rørt med majsstivelse tilsættes, sovsen smages til med salt, hvorefter den hældes i fadet som dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Blomkål deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 10 minutter.

Baconskiverne steges på en pande ved god varme 4-5 minutter på hver side til de er sprøde, hvorefter de lægges til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.

Baconskiverne lægges over koteletterne ved serveringen.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.195 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 51 g 27%
Kulhydrat 57 g 30%
Fedt 36 g 43%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin138.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.