nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med rosmarin

2 (nakke)koteletter
¾ tsk stødt rosmarin
½ spsk flydende margarine

½ løg
½ fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
¼ tsk citronsaft
2 spsk syrnet fløde
½ spsk majsstivelse
1 spsk tør vermouth

400 g kartofler

250 g broccoli

Koteletterne drysses med stødt rosmarin, brunes i margarine i en sauterpande eller gryde, tages op og lægges til side.

Løg i halve skiver svitses sammen med hakket hvidløg. Bouillon, citronsaft og syrnet fløde rørt med majsstivelse tilsættes, hvorefter koteletterne lægges ned i sovsen og koges under låg ved svag varme i 15 minutter. De vendes når halvdelen af tiden er gået. Sovsen smages til med salt, peber og vermouth.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.578 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 43 g 28%
Kulhydrat 50 g 33%
Fedt 26 g 38%
Alkohol 1 g 1%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin139.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.