nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Nakkefilet i rødvin

400 g nakkefilet
½ spsk flydende margarine
2 dl rødvin

1 dl kaffefløde
1 spsk majsstivelse
1 tsk ribsgelé

400 g kartofler

250 g broccoli

Kødet brunes i margarine, hvorefter det lægges i et ovnfast fad og drysses med salt og peber.

Kødet brunes i margarine, hvorefter det lægges i et ovnfast lågfad og drysses med salt og peber. Rødvin hældes i fadet, låg lægges over, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 1½ time.

Kødet tages op, skyen sies over i en gryde, tilsættes fløde udrørt med majsstivelse, ribsgelé og et par dråber kulør, hvorefter den smages til med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

nak xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.284 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 49 g 25%
Kulhydrat 53 g 27%
Fedt 34 g 39%
Alkohol 10 g 9%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin142.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.