nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter i fad med tomattopping

2 (nakke)koteletter
1 tsk flydende margarine

¾ dl smuldret brød
1 spsk hakket persille
½ spsk hakket løg
4 soltørrede tomater
1 bg past. helæg

75 g tørret pasta
250 g cherrytomater
1 tsk flydende margarine

2 stk brød

Koteletterne brunes i margarine og drysses med salt og peber, hvorefter de lægges i et ovnfast fad.

Smuldret brød, persille, løg, soltørrede tomater i små stykker og æg blandes og fordeles over koteletterne. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Pastaen koges som angivet på pakken. Cherrytomater halveres, svitses i 2 minutter i margarine og vendes med den kogte pasta.

Serveres med brød.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.304 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 52 g 27%
Kulhydrat 78 g 40%
Fedt 29 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin143.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.