nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med champignon og sennep

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk estragon

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

250 g champignon
½ spsk margarine
1 spsk Dijon sennep
½ dl kaffefløde

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og estragon.

Koteletterne steges i margarine 4-5 minutter på hver side.

Champignon i skiver dampes i en gryde med 1 spsk vand. Margarine og sennep tilsættes og sovsen røres sammen inden fløden hældes i og koges op.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.096 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 46 g 26%
Kulhydrat 62 g 34%
Fedt 33 g 40%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin144.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.