nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad Provencale

400 g kartofler
1 skalotteløg
½ fed hvidløg
2 spsk reven parmesan
1½ dl kaffefløde

½ grøn peberfrugt
1½ spsk rasp

½ svinemørbrad
2 tsk flydende margarine
2 tomater
2 tsk flydende margarine
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille

Kartofler i tynde skiver, hakket skalotteløg og hvidløg kommes i et smurt ovnfast fad og drysses med salt, peber og parmesan. Kaffefløde hældes ved, fadet dækkes med folie og stilles i ovnen i 45 minutter ved 200°.

Folien fjernes, peberfrugt i terninger fordeles over kartoflerne og drysses med rasp, hvorefter fadet stilles i ovnen i yderligere 15 minutter.

Mørbraden steges i margarine 3-5 minutter på hver side, skæres i tykke skiver og lægges på grønsagerne. Tomaterne halveres og lægges ved siden af. Margarine rørt med presset hvidløg og persille fordeles over retten, som derefter stilles tilbage i ovnen i yderligere 10 minutter.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.813 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 48 g 29%
Kulhydrat 59 g 36%
Fedt 26 g 35%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin146.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.