nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med oliven

400 g kartofler

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk basilikum

125 g champignon
1 dl syrnet fløde
½ tsk majsstivelse
½ dl tør vermouth
½ tsk kalvefond
½ tsk stødt rosmarin
8 oliven med rød peber

½ svinemørbrad
½ spsk hvedemel
2 tsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og basilikum.

Champignon i skiver svitses og tages af panden. Syrnet fløde rørt med majsstivelse, vermouth, kalvefond og knust rosmarin kommes så på panden og sovsen koges sammen, hvorefter mørbradskiver og champignon kommes i sovsen et øjeblik. Oliven i skiver drysses over ved serveringen.

Mørbrad skæres i stykker på 2-3 cm, bankes let ud med håndroden, vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side. Tages tages af panden og krydres med salt og peber.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.376 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 41 g 29%
Kulhydrat 55 g 39%
Fedt 16 g 27%
Alkohol 3 g 5%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin148.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.