nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hamburger koteletter med fyldt pasta

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk basilikum

2 dl Mornay sauce
100 g frossen hel spinat
½ tsk basilikum

250 g fyldt pasta

2 skiver hamburgerryg

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og basilikum.

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft. Mornay saucen opvarmes, spinat og basilikum tilsættes.

Pastaen koges som angivet på pakken.

Hamburger koteletterne steges i margarine 2 minutter på hver side.

ham xsvin ravioli tortellini
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.692 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 47 g 30%
Kulhydrat 65 g 41%
Fedt 21 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende Mornay sauce.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin150.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.