nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med æble, løg og champignon

250 g skinkesmåkød
50 g bacontern
½ spsk flydende margarine
1½ tsk karry
1 løg
1 æble
1 spsk mango chutney
½ dåse hakkede tomater
½ dl vand
½ spsk majsstivelse

125 g champignon

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

Kød og bacontern brunes i margarine med karry. Hakket løg, æble i terninger, mango chutney, dåsetomater og vand udrørt med majsstivelse tilsættes. Retten koges under låg i 30 minutter, hvorefter den tilsmages med salt og peber.

Champignon skæres i skiver, svitses på en tør pande, og kommes i gryden når retten er færdigkogt.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

sma xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.521 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 26%
Kulhydrat 75 g 51%
Fedt 15 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin152.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.