nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Nakkefilet med grønsagsblanding

400 g nakkefilet
½ spsk flydende margarine
½ fed hvidløg
1½ tsk oregano
1½ dl oksebouillon

1 dl frosne ærter
½ dåse majs á 160 g netto
¼ rød peberfrugt
½ dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse

400 g kartofler

Kødet brunes i margarine i en gryde, hvorefter det drysses med fint hakket hvidløg og oregano. Bouillon tilsættes og kødet steges under låg ved svag varme i 1½ time.

Kødet tages op. Ærter, majs, og peberfrugt i små terninger kommes i gryden og bringes i kog. Fløde udrørt med majsstivelse kommes i gryden og koges 2 minutter, hvorefter blandingen tilsmages med salt.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

nak xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.774 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 44 g 27%
Kulhydrat 49 g 30%
Fedt 31 g 43%
Alkohol g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse majs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin154.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.