nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med peberfrugter

250 g skinkesmåkød
½ spsk flydende margarine
½ tsk paprika
½ grøn peberfrugt
½ gul peberfrugt
½ rød peberfrugt
½ stilk blegselleri
½ løg
½ fed hvidløg
1½ dl hønsebouillon
¼ tsk sojasauce

25 g light flødeost
¼ vand
2 tsk majsstivelse

400 g kartofler

Kødet brunes i margarine med paprika i en gryde, tages op og lægges til side. Peberfrugter i terninger, blegselleri i skiver, hakket løg og hvidløg svitses så i nogle minutter. Kødet kommes tilbage i gryden, bouillon og sojasauce tilsættes, og retten koges i 30 minutter.

Kød og grønsager tages op og kommes et et serveringsfad. Skyen bringes i kog, tilsættes flødeost og vand udrørt med majsstivelse, koges et par minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

sma xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.903 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 31%
Kulhydrat 54 g 48%
Fedt 10 g 21%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin155.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.