nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med grønsager og citronsovs

150 g kartofler
150 g hvidkål
1 porre
2 gulerødder
2 tsk olivenolie
½ dl vand

1 dl hønsebouillon
1 dl mælk
1 spsk citronsaft
1 tsk estragon
¼-½ tsk karry
½ dl vand
1 spsk majsstivelse

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

Kartofler, fint snittet hvidkål, porre i tynde skiver og gulerødder i smalle stave svitses 5 minutter i olivenolie i en gryde. Grønsagerne drysses med salt, vand tilsættes og varmen dæmpes, hvorefter grønsagerne dampes under låg i 3 minutter.

Bouillon, mælk, citronsaft, estragon og karry kommes i en gryde og koges i 10 minutter. Vand udrørt med majsstivelse tilsættes, og sovsen koges et par minutter.

Koteletterne steges 4-5 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.557 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 42 g 28%
Kulhydrat 41 g 27%
Fedt 30 g 45%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin157.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.