nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hamburgerkoteletter med majssalat

¾ dl ris
1½ dl vand
1 knsp salt

200 g icebergsalat
1 dåse majs á 160 g netto
¼ rød peberfrugt
¾ dl syrnet fløde
½ spsk hvidvin
½-¾ tsk karry
½-¾ tsk tomatpuré

1 dl hønsebouillon
2 spsk hvidvin
1 tsk spsk tomatpuré
2 tsk flydende margarine
1 tsk hvedemel

2 skiver hamburgerryg
1 tsk flydende margarine

Risene koges i vand med salt ved svag varme i 20 minutter, og står derefter på eftervarmen nogle minutter inden de stilles til afkøling.

Icebergsalat i strimler blandes med afdryppede majs, peberfrugt i små terninger og de kogte ris. Syrnet fløde røres med hvidvin og tilsmages med karry, tomatpuré og salt, hvorefter dressingen blandes med majssalaten.

Bouillon tilsættes hvidvin og tomatpuré, bringes i kog, tilsættes sammenrørt margarine og koges et par minutter.

Hamburgerkoteletterne steges i margarine 2 minutter på hver side.

ham xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.957 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 30 g 26%
Kulhydrat 44 g 38%
Fedt 17 g 33%
Alkohol 2 g 3%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin158.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.