nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinkeschnitzel med champignon, ærter og bacon

400 g kartofler

50 g bacontern
1 løg
125 g champignon
1 dl hønsebouillon
½ dl tør vermouth
75 g frosne ærter
¼ dl vand
1 spsk majsstivelse

2 skinkeschnitzler
2 tsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Bacontern svitses i en gryde. Hakket løg og champignon i skiver tilsættes og svitses med et par minutter inden bouillon, vermouth og ærter kommes i gryden og bringes i kog. Vand udrørt med majsstivelse tilsættes ved og koges et øjeblik, hvorefter sovsen tilsmages med salt og peber.

Skinkeschnitzlerne steges i margarine 2-3 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

sch xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.477 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 49 g 34%
Kulhydrat 52 g 35%
Fedt 18 g 27%
Alkohol 3 g 4%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin159.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.