nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med nødder og druer

400 g kartofler
1 spsk flydende margarine

½ svinemørbrad
½ spsk flydende margarine
¼ dl vand
200 g druer
½ dl hvidvin
½ dl kaffefløde
1 spsk majsstivelse
2 spsk hakkede hasselnødder

150 g grønne bønner

Kartoflerne skrælles, skæres i 1 cm terninger og brunes i margarine et par minutter ved god varme, inden de steges videre i 20-25 minutter til de er møre. Kartoflerne omrøres et par gange under stegningen og drysses med salt når de er færdige.

Mørbraden skæres i stykker, bankes let ud med håndroden, brunes i margarine, og drysses med salt og peber. Vand og halve druer tilsættes, låg lægges over, og kødet steges 2-3 minutter på hver side.

Hvidvin og fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og sovsen koges sammen, hvorefter hakkede hasselnødder drysses i.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

mbr xsvin råstegte kartofler
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.893 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 42 g 25%
Kulhydrat 64 g 38%
Fedt 27 g 35%
Alkohol 2 g 2%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin160.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.