nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med squash, tomater og ostesovs

1 dåse hakkede tomater
½ fed hvidløg

1 løg
1 squash
1 tsk flydende margarine

½ svinemørbrad
1 tsk flydende margarine
50 g reven emmentaler
½ dl syrnet fløde

400 g kartofler

Hakkede tomater og presset hvidløg koges 15 minutter ved god varme i en gryde uden låg, så noget af væden kan fordampe.

Hakket løg og squash i halve skiver svitses 5 minutter i margarine, hvorefter grønsagerne kommes i et ovnfast fad og drysses med salt.

Mørbraden skæres i stykker, bankes let ud med håndroden, brunes i margarine, drysses med salt og peber og lægges i fadet. Tomatsaucen hældes over. Emmentaler røres i syrnet fløde og fordeles i fadet, som derefter stilles i ovnen ved 200° i 25 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.576 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 49 g 32%
Kulhydrat 55 g 36%
Fedt 21 g 32%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin161.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.