nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med peberfrugter

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

½ svinemørbrad
2 spsk sojasauce
1 tsk ingefær
1 knsp cayennepeber
1 knsp tsk sort peber

1 løg
½ rød peberfrugt
½ gul peberfrugt
½ grøn peberfrugt
½ spsk olivenolie

1½ dl hønsebouillon
2 spsk chilisauce
¾ spsk majsstivelse

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Mørbrad skæres i strimler og marineres i en skål i sojasauce rørt med ingefær, cayennepeber og sort peber i 15 minutter.

Hakket løg og peberfrugter i strimler svitses 7-8 minutter i olivenolie hvorefter det tages op, eller skubbes til side, hvis retten tilberedes i en wok.

Kødet tages op af marinaden og brunes under omrøring. Grønsagerne tilsættes og svitses ca. 5 minutter til kødet er gennemstegt.

Bouillon og chilisauce kommes i skålen med resten af marinaden, røres med majsstivelsen, tilsættes, og koges med et par minutter, inden retten tilsmages med salt.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.344 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 41 g 30%
Kulhydrat 71 g 51%
Fedt 11 g 19%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret er velegnet til tilberedning i wok.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin162.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.