nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med druesovs

400 g kartofler

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

½ dl hønsebouillon
½ dl tør vermouth
½ dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse
150 g druer

300 g kinakål

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Koteletterne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Panden koges af med bouillon. Vermouth og kaffefløde udrørt med majsstivelse tilsættes og sovsen koges sammen inden halve udstenede druer tilsættes.

Kinakål udskæres i passende stykker, dampes 2-3 minutter i vand med salt, og afdryppes derefter i en sigte.

kot xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.851 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 43 g 26%
Kulhydrat 59 g 35%
Fedt 27 g 35%
Alkohol 3 g 4%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin164.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.