nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gratinerede hamburger koteletter

400 g kartofler

2 skiver hamburgerryg
1 tsk flydende margarine

½ løg
200 g squash
½ spsk olivenolie
2 tomater
2 spsk hakket persille
½ dl hønsebouillon
50 g reven emmentaler
¼ tsk oregano

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hamburger koteletterne steges i margarine 2 minutter på hver side.

Løg og squash i halve skiver svitses 5 minutter i olivenolie, kommes i et ovnfast fad og drysses med salt. Tomater i skiver lægges over og drysses med persille. Bouillon hældes i fadet, de stegte hamburger koteletter lægges på grønsagerne og drysses med emmentaler og oregano, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 250° i 10 minutter.

ham xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.234 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 37 g 28%
Kulhydrat 48 g 37%
Fedt 21 g 35%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin166.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.