nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Helstegt mørbrad med panering

½ dåse hakkede tomater
½ løg
½ hvidløg
½ gul peberfrugt
1 spsk tør vermouth
1 tsk olivenolie
¼ tsk stødt rosmarin
1 spsk kaffefløde

½ svinemørbrad
½ bg past. helæg
½ dl rasp
¼ tsk timian
1 tsk olivenolie

400 g kartofler

1 squash
1 tsk olivenolie

Dåsetomater, hakket løg, presset hvidløg og peberfrugt i små terninger kommes i en gryde med vermouth, olivenolie og rosmarin og koges sammen uden låg i 30 minutter. Fløden tilsættes og sovsen smages til med salt og peber.

Mørbraden vendes i æg og rulles i rasp med timian, salt og peber. Hviler 5 minutter inden den brunes i olivenolie på en pande. Den lægges så i et ovnfast fad og stilles i ovnen ved 165° i 30-35 minutter. Kødet skal hvile i 10 minutter inden det skæres i skiver.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Squash skæres i 1 cm tykke skiver, drysses med salt og trækker 15-20 minutter, hvorefter skiverne aftørres, skæres i kvarte og svitses i olivenolie 6-7 minutter ved god varme.

mbr xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.474 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 30%
Kulhydrat 62 g 43%
Fedt 17 g 26%
Alkohol 1 g 1%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin167.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.