nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med abrikoskompot

400 g kartofler
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 knsp reven muskatnød
75 g reven emmentaler
¾ dl mælk

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

150 g abrikoser fra dåse
200 g squash
1 knsp ingefær
¼ tsk citronsaft

Kartofler i tynde skiver lægges lagvis med løgringe, hakket hvidløg og lidt reven emmentaler i et smurt ovnfast fad. Lagene krydres med salt, peber og reven muskatnød. Den resterende emmentaler fordeles øverst. Mælk hældes i fadet, det dækkes med folie, og stilles i ovnen ved 200° i 40 minutter og yderligere 20 minutter uden folie.

Koteletterne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Squash i skiver svitses nogle minutter i margarine. Abrikoser i tynde både, ingefær og citronsaft tilsættes, hvorefter kompotten smages til med salt og peber.

kot xsvin kartoffelgratin dauphinois
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.258 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 54 g 28%
Kulhydrat 58 g 31%
Fedt 35 g 41%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende abrikoser fra dåse.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin168.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.