nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med squashgratin

400 g kartofler
2 tsk olivenolie

1 squash
1 løg
1½ tomat
1 tsk flydende margarine
25 g reven emmentaler

2 (nakke)koteletter
2 tsk flydende margarine
½ tsk stødt rosmarin

Kartofler med skræl vaskes grundigt og skæres i både som vendes i olivenolie i en skål. Kartoflerne fordeles så i et smurt ovnfast fad med skrællen nedad og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Squash og løg i skiver svitses 5 minutter i margarine under hyppig omrøring. Tomater i skiver svitses med et øjeblik, hvorefter grønsagerne kommes i et smurt ovnfast fad og drysses med salt. Emmentaler fordeles over, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter.

Koteletterne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og krydres med rosmarin, salt og peber.

kot xsvin ovnstegte kartoffelsnitter squashgratin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.957 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 46 g 26%
Kulhydrat 48 g 28%
Fedt 36 g 46%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin170.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.