nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinkeschnitzel med gorgonzola

2 skinkeschnitzler
2 tsk flydende margarine

1 løg
1 stilk blegselleri
125 g champignon
¼ tsk paprika
40 g gorgonzola

2 tomater
½ fed presset hvidløg
½ tsk Herbes de Provence
½ spsk hakket persille
½ spsk rasp
½ tsk olivenolie

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

Skinkeschnitzlerne brunes i margarine, krydres med salt og peber og lægges i et smurt ovnfast fad.

Løg i halve skiver, fint snittet blegselleri og champignon i kvarte svitses så i 5 minutter, krydres med paprika, salt og peber, og kommes i fadet. Gorgonzola i mindre stykker fordeles over, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 8-10 minutter.

Tomaterne skoldes, flås, halveres og stilles i et smurt ovnfast fad. Hvidløg presses over og tomaterne drysses med Herbes de Provence, persille, rasp, og salt. Olivenolie dryppes på og tomaterne stilles i ovnen 8-10 minutter ved 200°.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

sch xsvin provencetomater
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.341 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 49 g 35%
Kulhydrat 44 g 32%
Fedt 20 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin171.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.