nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinkeschnitzel med sennepspanering

400 g kartofler
½ grøn peberfrugt
½ løg
½ spsk hvedemel
2 spsk hakket persille
25 g reven emmentaler
¼ tsk paprika
1 knsp reven muskatnød
1 dl kaffefløde

2 skinkeschnitzel
½ spsk Dijon sennep
1 spsk taffel sennep
½ tsk estragon
½ dl rasp
½ spsk flydende margarine

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
250 g cherrytomater
1 knsp basilikum
1-1½ tsk balsamicoeddike

Kartofler og peberfrugt i små terninger blandes med hakket løg, mel, persille og emmentaler, kommes i et smurt ovnfast fad, og drysses med paprika, reven muskatnød, salt og peber. Kaffefløde hældes i fadet som dereefter dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 1 time. Folien fjernes de sidste 20 minutter.

Sennep røres sammen, skinkeschnitzlerne smøres med blandingen, drysses med estragon, salt og peber, vendes i rasp og steges i margarine 3-4 minutter på hver side.

Hakket skalotteløg og hvidløg svitses i olivenolie et par minutter. Cherrytomater halveres, tilsættes, og koges under låg ved svag varme i 20 minutter, hvorefter de smages til med basilikum, eddike, salt og peber.

sch xsvin krydrede cherrytomater
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.965 kJ Groensmiley
Grøn smiley
Protein 52 g 30%
Kulhydrat 70 g 40%
Fedt 24 g 30%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin176.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.