nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter med champignonsovs

400 g kartofler

2 (nakke)koteletter
½ spsk flydende margarine

125 g champignon
½ dl kaffefløde
¾ dl hønsebouillon
1 tsk Dijon sennep

200 g hvidkål
1 dl tyttebærsyltetøj
2 spsk hakket persille

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Koteletterne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Champignon i skiver svitses derefter et par minutter. Fløde, bouillon og sennep tilsættes, og sovsen koges lidt ind, hvorefter den tilsmages med salt og peber. Sovsen kan eventuelt jævnes med lidt sovsejævner, hvis den er for tynd.

Hvidkål snittes fint og blandes med tyttebærsyltetøj og hakket persille.

kot xsvin hvidkål med tyttebær
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.950 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 44 g 25%
Kulhydrat 70 g 40%
Fedt 27 g 35%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svinnnn.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.