nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hamburger koteletter med gulerod-porre stuvning

400 g kartofler

250 g porrer
250 g gulerødder
2 tsk flydende margarine
1½ spsk hvedemel
2 dl mælk

2 skiver hamburgerryg
1 tsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Porre i meget tynde skiver og groft revne gulerødder svitses i margarine i nogle minutter. Mel drysses over, mælken tilsættes, og stuvningen koges ca. 5 minutter, til grønsagerne er netop møre. Smages til med salt, hvid peber og/eller reven muskatnød.

Hamburger koteletterne steges i margarine 2 minutter på hver side.

Serveres med sennep.

ham xsvin gulerod-porre stuvning
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.326 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 26%
Kulhydrat 68 g 49%
Fedt 15 g 25%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin181.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.